Dodaci
Iskoristite snagu svog Rainbow sistema da očistite svaku stopu svog doma pomoću naših specijalno dizajniranih dodataka. Ovi dodaci se standardno isporučuju uz svaki Rainbow:

1.Četka za pod i zidove
Za čiste i lepe drvene podove i pločice od linoleuma, četka za pod i zidove se izuzetno pokazuje u uklanjanju površinskog otpada i nečistoće.

2.Četka za prašinu
Da bi vam dom bio potpuno čist, uklonite prašinu sa mesta koja se uglavnom previde, poput prozorskih dasaka, venecijanera, abažura lampi, osvetljenja, gipsanih ornamenata, kućnih biljaka, roletni i zavesa.

3.Dodatak za tapacirani nameštaj
Duboko zavučena nečistoća može da skrati vek trajanja i živost tkanine. Rainbow dodatak za tapacirani nameštaj efikasno uklanja nečistoću iz tapaciranog nameštaja.
Koristite dodatak za proreze da biste očistili uske i tesne prostore, poput prostora između rebara radijatora, ispod radijatora, duž ivica poda i niskih radijatora.

4.Rainbow pipak
Koristite dodatak za proreze da biste očistili uske i tesne prostore, poput prostora između rebara radijatora, ispod radijatora, duž ivica poda i niskih radijatora.

5.Dodatak za čišćenje omeđenog prostora i za naduvavanje
Za detaljno čišćenje područja koja je posebno teško dohvatiti, koristite čistač omeđenog prostora. Rainbow dodatak za naduvavanje je savršen za brzo naduvavanje vazdušnih dušeka i drugih igračaka na naduvavanje.

6.Čistač kalemova frižidera
Rashladni kalemovi frižidera privlače prašinu i mrve a kad su pokriveni nečistoćom mogu da postanu manje delotvorni i energetski neefikasni. Čistač kalemova može da se koristi za lako usisavanje pristupačnih rashladnih kalemova vašeg frižidera i ispod mašine za pranje ili sušenje veša.

7.Nosač
Dok čistite, nosite dodatke koje najčešće koristite sa sobom iz prostorije u prostoriju pomoću zgodnog nosača na uređaju.

8.Aerofresh kesa
Ova zgodna plastična kesa uklanja ustajao, prašnjav vazduh iz jastuka a njena veličina odgovara i najvećim jastucima.