Budite dio Rainbowa

Novi Rainbow Program


Prvi korak

Pola vašeg rainbowa

Organizujte 12 kvalifikovanih prezentacija u roku od 180 dana od Vaše porudžbe. Ako se ostvare 2 prodaje dobijate dolje naveden iznos ili Rainsoft sistem.

IZNOS

OD

€1187.50

 

ILI


Drugi korak

Pola vašeg rainbowa

Organizujte 6 kvalifikovanih prezentacija u roku od 45 dana od Vaše porudžbe. Ako se ostvare 2 prodaje dobijate dolje naveden iznos ili Cleanstart sistem, pod uslovom da ste izvršili prvi korak.

IZNOS

OD

€1187.50

 

ILI


1+2 Kombinovani iznos

Organizujte 12 kvalifikovanih prezentacija u roku od 180 dana od Vaše porudžbe. Ako se ostvare 4 prodaje (od kojih su 2 prodaje u roku od 45 dana od Vaše porudžbe) i Vi organizujete i završite 6 kvalifikovanih prezentacija u roku od 45 dana od Vaše porudžbe dobijate dolje naveden iznos ili Rainsoft i Cleanstart sisteme. Podrazumijeva se da su sve prodaje u cjelosti isplaćene.

IZNOS

OD

€2375.00

 

ILI


Treći korak

Bonus Prodaja

Ostvarite još jednu više prodaju nakon završetka vaših 12 kvalifikovanih prezentacija i zaradite bonus od 500 eura.

IZNOS OD

€500.00


Dodatni djelovi koje možete ostvariti


Djelovi za podove 

Organizujte 6 kvalifikovanih prezentacija da bi mogli da izaberete između:


Djelovi za pranje 

Organizujte 6 kvalifikovanih prezentacija da bi mogli da izaberete između:


Važi 30 dana

Za svake 3 kvalifikovane prezentacije koje se odrade 30 dana od početka vašeg programa izaberite jedan od dolje prikazanih poklona. Možete ponavljati ovo koliko god često želite i koliko god puta želite u prvih 30 dana.


*Pod kvalifikovanom prezentacijom se podrazumijeva da je par u punom radnom odnosu.
*Pravila: za kupce, parove u punom radnom odnosu. Prezentacija rađena u familiji jednom u 5 godina. Nije vlasnik Rainbow novijeg modela. Bez izuzetaka. Rainbow zadžava pravo da odbije prezentaciju ukoliko ne zadovoljava kvalifikacije.
*Pravila: za nekupce se podrazumijeva da se umjesto novca isporučuje Rainbow. U roku od 8-12 sedmica nakon završenih i odrađenih prezentacija, kao i nakon prodaja koje su u cijelosti isplaćene, da bi dogovorili da preuzmete svoje poklone pozovite na broj tel:

067 257 140

Zakažite prezentaciju