Često postavljana pitanja
Ako imate pitanja koja ovde nisu pokrivena, obratite se našoj servisnoj službi za korisnike za pomoć.

 

Gde mogu da kupim sistem za čišćenje Rainbow?

Sistem za čišćenje Rainbow se prodaje preko mreže nezavisnih ovlašćenih distributera sistema Rainbow. Ako ste zainteresovani da kupite Rainbow, popunite naš Obrazac za zakazivanje demonstracije. Više informacija ćete dobiti od ovlašćenog distributera sistema Rainbow u vašem području koji će vas kontaktirati.

Koliko Rainbow košta?

Cijena uređaja Rainbow može da varira zavisno od konfiguracija paketa, uslova na lokalnom tržištu, poreza i vrijednosti zamjene koja možda važi za vašu kupovinu. Vaš lokalni ovlašćeni distributer sistema Rainbow će moći da vam da dodatne informacije. Da biste zakazali konsultacije kod kuće, popunite naš Obrazac za zakazivanje demonstracije.

Kome mogu da se obratim za servis, rezervne delove ili tečna sredstva za čišćenje?

Obratite se servisnoj službi za korisnike distributera sistema Rainbow za Crnu Goru od kojeg ste kupili uređaj.

Gde mogu da dobijem rezervni korisnički priručnik?
Korisnički priručnici su dostupni za preuzimanje na ovoj veb lokaciji.
Šta je pokriveno Rainbow garancijom?

Rexair nezavisno ovlašćenim distributerima sistema Rainbow daje četvorogodišnju pismenu garanciju na sisteme za čišćenje Rainbow i prateći pribor i osmogodišnju garanciju na motor/elektronski kontroler motora usisivača. Ove garancije ne pokrivaju normalno habanje i trošenje koje je posledica upotrebe proizvoda, poput kaiševa, HEPA neutralizatora, itd.

Koliko često treba da menjam HEPA filter?

Preporučuje se da ovlašćeni Rainbow servisni centar prekontroliše vaš HEPA neutralizator posle dvije godine korišćenja. Posle pet godina korišćenja, HEPA neutralizator treba zameniti (to treba da učini ovlašćeni korisnički centar) kako bi se obezbjedio najbolji mogući rad sistema Rainbow.

Da li Rainbow može da usisava tečnost?

Rainbow može bezbjedno da usisava tečnost. Pridržavajte se smjernica iz korisničkog priručnika. Rainbow Power Nozzle ne može da usisava tečnost.

Koliko vode treba da sipam u rezervoar za vodu?
Punite rezervoar za vodu dok vrh kupole na dnu rezervoara ne bude pokriven.
Mogu li da koristim tečna sredstva za čišćenje drugih proizvođača sa dodacima Rainbow, AquaMate i RainJet?
Rexair je za upotrebu s našim proizvodima ispitao samo sredstva za čišćenje marke Rainbow.
Da li je bezbjedno da koristim RainJet na podovima?

RainJet čisti sledeće tipove podova: mermer, kamen, keramičke pločice i vinil i linoleum. Nemojte ga koristiti na podovima bez završne obrade, podovima od drvenih tabli koji se premazuju uljem ili voskom, nezalepljenim pločicama ili podovima pokrivenim tepisima jer mogu biti osetljivi na vodu.