Priroda je rješenje
Zemlja koristi vodu da se njene površine očiste od prljavštine, čestica u vazduhu, alergena, prašine i zagađenja stvorenog od čovjeka. Ona pere i čisti vazduh koji udišemo u okolini u kojoj živimo.

To je samo priroda na dijelu
To je utvrđeno za prostor izvan vašeg doma, ali što je unutar?
Sistem Rainbow®  čisti vaš ​​dom na najprirodniji mogući način, koristeći vodu. To ne samo da čisti vaš ​​dom već stvara zdraviji i prijatniji životni prostor.

Rainbow sistem za čišćenje je sertifikovan (AAFA / Aham), i dokazan lijek za astmu. Koliku bi ste vi stavili cijenu na svoje zdravlje? Sa Rainbow sistemom za čišćenje možete biti mirni imajući na umu umu da je vaša kuća čista i očišćena od prašine koliko god je moguće.
Malo tretmana za astmu uključuje upotrebu bez farmaceutskih lijekova. Rainbow sistem za čišćenje je prirodni način za borbu protiv astme i takođe vam omogućava da imate nevjerovatno čistu kuću!
Zašto ne tražiti demo Rainbow sistema za čišćenje u svojoj kući još danas?

Rainbow sistem pruža prirodno riješenje. Pogledajte video.

Kako funkcioniše

1.Wet Dust Can’t Fly®
Rainbow koristi najmoćniji element majke prirode, vodu, da bi zadržao nečistoću i neprijatne mirise, vraćajući samo prirodno čist, opran vazduh u vaš dom.

2.Dvostruko čistije
Ovaj jedinstveni sistem vodenog filtriranja zadržava 99,997% (po težini) tipične nečistoće u domaćinstvu. Preostale mikroskopske čestice zadržava naš HEPA neutralizujući sistem filtriranja. Ova kombinacija dvostepenog filtriranja uklanja gotovo 100% nečistoće i zagađenja.

3.Hurricane™ Motor
Zahvaljujući tome što koristi prekidačku reluktantnu tehnologiju, naš snažni motor Hurricane™ ima snagu za obavljanje najtežih poslova čišćenja i pruža neograničen vijek trajanja.
Snaga i kontrola na vrhovima vaših prstiju. Smišljeno smo postavili komande na ergonomsku ručku i time omogućili preciznu kontrolu dodatnog pribora.

 

4.Brzo priključivanje
Cijevi i alati za različite poslove se brzo mijenjaju.

5.Lagano kretanje
Rainbow vas prati iz prostorije u prostoriju na svom točku koji omogućava lako manevrisanje. Gumirani odbojnik štiti vaše zidove i namještaj.

6.Prednja LED svetla
Osvetljavaju put pred vama tako da vam nikada neće promaći ni trunka.

7.Čišćenje od zida do zida
Nečistoća, dlaka kućnih ljubimaca i mrve nestaju zahvaljujući moćnoj rotacionoj četki dodatka

8.Power Nozzle
Rotacione „Active-Edge“ četke dolaze do otpadaka koje je teško dohvatiti duž niskih radijatora.

Sertifikati
Nezavisna laboratorijska ispitivanja dokazuju da sistem za čišćenje Rainbow pobjeđuje konkurenciju u efikasnosti filtriranja. Kombinujući tehnologiju separatora baziranog na vodi, motor bez četkica i HEPA neutralizator, Rainbow zadržava 99,997% (po težini) tipične nečistoće u domaćinstvu i pruža znatno bolji kvalitet vazduha u prostorijama.

  • Rainbow je atestiran kao asthma & allergy friendly™ (dobar za astmatičare i ljude s alergijama) od strane fondacije Asthma and Allergy Foundation of America*.
  • Association of Home Appliance Manufacturers (AHAM) potvrđuje da je Rainbow provereni prečišćivač vazduha dizajniran tako da smanjuje količinu zagađivača vazduha koji doprinose lošem kvalitetu vazduha u zatvorenom prostoru.
  • Rainbow je zadovoljio standarde industrije tepiha po sva tri elementa: uklanjanje prljavštine, zadržavanje prašine i izgled tepiha.

 

Dodaci
Iskoristite snagu svog Rainbow sistema da očistite svaku stopu svog doma pomoću naših specijalno dizajniranih dodataka. Ovi dodaci se standardno isporučuju uz svaki Rainbow:

1.Četka za pod i zidove
Za čiste i lepe drvene podove i pločice od linoleuma, četka za pod i zidove se izuzetno pokazuje u uklanjanju površinskog otpada i nečistoće.

2.Četka za prašinu
Da bi vam dom bio potpuno čist, uklonite prašinu sa mesta koja se uglavnom previde, poput prozorskih dasaka, venecijanera, abažura lampi, osvetljenja, gipsanih ornamenata, kućnih biljaka, roletni i zavesa.

3.Dodatak za tapacirani nameštaj
Duboko zavučena nečistoća može da skrati vek trajanja i živost tkanine. Rainbow dodatak za tapacirani nameštaj efikasno uklanja nečistoću iz tapaciranog nameštaja.
Koristite dodatak za proreze da biste očistili uske i tesne prostore, poput prostora između rebara radijatora, ispod radijatora, duž ivica poda i niskih radijatora.

 

4.Dodatak za čišćenje omeđenog prostora i za naduvavanje Za detaljno čišćenje područja koja je posebno teško dohvatiti, koristite čistač omeđenog prostora. Rainbow dodatak za naduvavanje je savršen za brzo naduvavanje vazdušnih dušeka i drugih igračaka na naduvavanje.

5.Čistač kalemova frižidera Rashladni kalemovi frižidera privlače prašinu i mrve a kad su pokriveni nečistoćom mogu da postanu manje delotvorni i energetski neefikasni. Čistač kalemova može da se koristi za lako usisavanje pristupačnih rashladnih kalemova vašeg frižidera i ispod mašine za pranje ili sušenje veša.

6.Nosač Dok čistite, nosite dodatke koje najčešće koristite sa sobom iz prostorije u prostoriju pomoću zgodnog nosača na uređaju.

7.Aerofresh kesa Ova zgodna plastična kesa uklanja ustajao, prašnjav vazduh iz jastuka a njena veličina odgovara i najvećim jastucima.