Naša kompanija

Rexair LLC, sa sedištem u Troy, Michigan, proizvodi sistem za čišćenje Rainbow duže od 80 godina. Njegov legendarni sistem za vodeno filtriranje učinio je Rainbow poznatim širom svijeta. Danas se sistem za čišćenje Rainbow prodaje i koristi u više od 70 zemalja širom svijeta.


Poruka predsjednika
Lična dobrodošlica
Paul T. Vidovich
Predjsednik i izvršni direktor, Rexair LLC
A photo of Paul T. Vidovich

Hvala vam što ste posetili veb sajt sistema Rainbow. Mi u kompaniji Rexair, smo ponosni što pružamo sjajne proizvode i uslugu našim distributerima i vlasnicima sistema Rainbow. Nadamo se da će vam ova veb stranica biti korisna i informativna.
Rexair proizvodi sistem za čišćenje Rainbow od 1936. godine i ima milione zadovoljnih kupaca širom svijeta. Svi uređaji Rainbow demonstrirani su i prodati preko mreže nezavisnih ovlašćenih distributera sistema Rainbow i njihovih profesionalnih prodajnih organizacija.
Ako razmišljate o kupovini novog sistema Rainbow, ohrabrujem vas da se obratite nekom ovlašćenom distributeru sistema Rainbow i zakažete sastanak kako biste u udobnosti vlastitog doma vidjeli uređaj. Obećavam vam da ćete biti zapanjeni kad budete vidjeli novi sistem za čišćenje Rainbow.

Pozdravi,
Paul T. Vidovich