Upozorenje za kupce

Kada kupujete Rainbow, u stvari kupujete mnogo godina razvoja proizvoda, stalnog usavršavanja i dovitljivosti. Uz to, iza sistema Rainbow stoji Rexair LLC i vaš lokalni nezavisni ovlašćeni distributer.

Rexair, inc. proizvodi Rainbow sistem za čišćenje koji se prodaje samo kroz mrežu nezavisnih ovlaštenih distributera. Pazite na ljude koji se lažno predstavljaju tvrdeći da su ovlašćeni Rainbow distributeri ili prodaju kopije Rainbow sistema.

KUPCI BUDITE NA OPREZU !

Rizik kod kupovine od neovlašćenih izvora ili putem interneta :

Zapravo ne znate sa kim imate posla i to često nije lokalni biznis koji ima potvrdu dobrog poslovanja ili obezbeđuivanja dobre usluge klijenata.

Nećete imati važenje garancije koja se izdaje od strane proizvođača Rexair LLC iz Troy, Mičigen, USA.

Bilo koja garancija koja Vam je ponuđene od strane neovlašćenih prodavača Rainbowa je u praktičnom smislu bezvrijedna. Uz to, da bi dobili popravku koja je u skladu s garancijom trebate da spakujete Rainbow i da ga pošaljete na popravku što zahtijeva vrijeme i troškove, a ne garantuje da ćete dobiti odgovarajući servis.

Uprkos obećanjima o brzoj pošiljci, često bude odugovlačenja koje se odnosi na vrijeme između narudžbe kreditnom karticom i datuma kada se roba zaista pošalje.

Jedinice ( proizvodi, roba ) koje su reklamirane kao „ nove „ mogu u stvari biti korišćene i Vi to nećete znati do trenutka kada bude kasno da nešto preuzmete !

Proizvod može biti u lošem stanju, može biti oštećen ili može da sadrži djelove koji nijesu postavljeni od strane fabrike koja ih proizvodi . Često proizvodi naručeni od neovlašćenih prodavača imaju uklonjene serijske brojeve da bi se prikrilo pravo porijeklo proizvoda.

Samo ovlašćeni Rainbow Distributeri priznaju garancije na mašine kupljene od drugih Autorizovanih Distributera što ne uključuje prodavnice usisivača ili kupovinu putem interneta.

Iako Rexair saosjeća sa klijentima koji su žrtve prevare neovlašćenih ili internet prodavaca, ipak stoji samo iza svojih Ovlašćenih Distributera i može samo da ponudi pomoć kupcima koji su poručili autorizovanim putevima.